Lètste nuujs

de vastelaovessjtorm stjeit op het puntj van beginne!

november 3, 2023

Noe de lètste wèndjvlaage van de sjtorm Ciarán ós landj aan het verlaote zeen kènne veer ós opmaake veur de volgende sjtorm. Dat is waal eine dae ’n heel sjtök aangenamer is, deze brûnk namelik het road-gael-greun truuk in Bor!

Bedank veur ugge sjteun!

oktober 30, 2023

De Rabo Clubsupport-aksie haet ózze vereiniging auch dit jaor weer ein sjoan bedraag opgeleverd. Names De Bessemebènjers wille v’r uch van harte bedanke!! De sjèk is bie de opboew (woo v’r auch ós sjtèinke aan biedraage) van het Oktoberfeest Sittard, door Brechje Kitzen van de Rabobank euverhènjig aan ózze penningmeister.

Bessem gemis?

februari 10, 2023

Inmiddels höbbe alle deurbelle van Bor eine vingeraafdrök van De Bessemebènjers en haet ein groat aantal eksemplaare van de Bessem de waeg gevonje nao lokale hoeskamers, WC’s of geweun de keuketaofel.

Loup mit in de Groate en Kènjeroptoch!

februari 10, 2023

Mèt deze wage kump CV Op ’t Rendje nog waal boete……natuurlik is ‘r inmiddels ongetwiefeld al ein heel sjtök sjieker gewoore, en kènne v’r dat allemaol gaon zeen in de Borse vastelaovendoptochte.

Zaoterdig is het in Bor te doon!

februari 2, 2023

Gaot euverdaag neet te wiet van hoes aaf, geliek nao de middig trèkke De Bessemebènjers namelik het dörp in om hoes-aan-hoes de alweer 33e oetgaaf van De Bessem aan de man te brènge.

 

 

Het verleeje kump tot laeve...

februari 2, 2023

De Borse Revuu Groep nump uch zaoterdig 4 fibberwarie mit truuk in het Borse verleeje.

De bertus 2023 is oetgereik aan Twan, Esther en Niek Mestrum

januari 23, 2023

Neemes minder es Twan Esther en Niek Mestrum höbbe dit jaor oet hènj van De Senaat dan auch “De Bertus” oetgereik gekreege, veur hunne jaorelange (biezunjer gewaardeerde) inzèt veur De Bessemebènjers!

 

Verseere bie de Prins (en prinses)

januari 17, 2023

Aafgeloupe wiekent zeen nao good gebroek de prinselikke palieze in het riek van De Bessemebènjers weer verseerd gewoore.

Ós nuuj Jeugprinsepaar!

januari 9, 2023

’t Nuuj Jeugprinsepaar van de Bessemebènjers in ’t jaor 2023 is gewore: Rik Widdershoven en Myrthe Colaris.  Zie zulle regere es Jeugprins Rik I en Jeugprinses Myrthe.

Denise & Ritchie wènnaar BLK 2023

januari 9, 2023

’t Bors LeedjesKonkoer 2023 is gewónne door Denise & Ritchie mit hunne schjlager: Kloonstreffe op de Hei.

Sjponzers